Archief

Center Parcs

Zorgeloos investeren in vakantiewoningen
Via OranjeVM  kunt u zorgeloos investeren in een Center Parcs vakantiewoningen in Nederland, België of Duitsland. Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage.
Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schaden en verzekeringen. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie en het park. U hoeft zich dus nergens verder zorgen over te maken.

BEL ORANJEVM:   0229-726963
MAIL ORANJEVM:  info@oranjevm.nl


Vast rendement
Bij Center Parcs ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur + een percentage van de totale huuromzet. Omdat Center Parcs Vastgoed een officiële huurgarantie afgeeft, ontvangt u uw huur stipt elk kwartaal. Zo kunt u uw rendement en inkomsten alvast gewoon inplannen.

Oranje Vermogensmanagement BV treedt op als een officieel verkopend MAKELAAR voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

Enkele maanden geleden startte Center Parcs met de verkoop van vakantiehuisjes in hun parken. Niet om in te wonen, maar als investering. U kan deze cottage zelf gebruiken voor uw vakantie en gedurende de maanden dat u er niet bent verhuren aan iemand anders. U krijgt dus huuropbrengsten terug.

LET OP; bij eigen gebruik is bestaat er een aangepast huur%.

Hoe gaat het in zijn werk?
De verkoop van Center Parcs huisjes gebeurt via Center Parcs Property Investment. U koopt via hen een unit, zij zorgen voor het beheer, onderhoud en verhuur. Men noemt dit een ‘belegging in recreatief vastgoed‘ bij de aankoop word je 100% eigenaar van de unit.

Inkomsten en andere voordelen
Op de website van Center Parcs worden verschillende redenen gegeven om eigenaar te worden van een unit; even een paar redenen op een rij,
*Er zijn gegarandeerde inkomsten, of de cottage nu wordt verhuurt of niet.
*Huurders hoef men niet zelf te zoeken.
*Een rendement tussen de 3% en 5% (afhankelijk van het park, cottage, formule, enz.)
*Center Parcs staat in voor het onderhoud en het beheer van de bungalow en het gehele park.
*Er zijn geen extra verzekeringen te betalen (deze zijn voor rekening van Pierre & Vacances).
*Als eigenaar betaalt u alleen de grondbelasting en de eventuele belasting in verband met je (huur) inkomen.
*Een belegging in een recreatiewoning geeft u recht op de terugbetaling van de btw, oftewel 21% op de waarde van het onroerend goed (voor een nieuw programma en indien met een BV opricht).
*Center Parcs kan fiscaal advies verstrekken omtrent de aankoop en verhuur van jouw vakantiewoning.

Rendement 5% gegardandeerd 15 jaar.

Voor het eerst biedt de Pierre & Vacances Center Parcs Groep u de mogelijkheid om eigenaar te worden van een cottage in Duitsland.
Rendement 5% gegardandeerd 15 jaar.

Units te koop CENTER PARCS NORDSEEKUSTE
Klik op link voor brochure; OranjeVM-Center Parcs-Nordseeküste (D)

De units zullen volledig worden gerenoveerd, gemoderniseerd en krijgen een nieuw design. Ze zullen meegaan met de nieuwste trends om aan de wensen van de gasten te voldoen. Ze bieden stuk voor stuk een volledig ingerichte open keuken, comfortabele slaapkamers met voloende kastruimte en zijn voorzien van een groot terras compleet met tuinmeubilair.
Overweegt u om op Center Parcs Nordseekuste of Hochsauerland een cottage aan te schaffen? Dan kunt u kiezen uit drie typen cottages, te weten Comfort, Premium en VIP. Alle vakantiehuisjes zijn ruim opgezet en ademen sfeer en gezelligheid uit.

klik op LINK voor webpagina Center Parcs Nordseekuste

Brands of the Accor Hotels and Pierre & Vacances groups
Sofitel
Pullman
MGallery
Grand Mercure
The Sebel
Novotel
Suite Novotel
Mercure
Ibis
Ibis Styles
Ibis budget
HotelF1
Thalassa sea & spa
Pierre & Vacances
Maeva
Center Parcs
Sunparks

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved