Archief

Beursverhalen

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

 OranjeVM

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Voordelen van de OranjeVM VermogensScan
· Kosteloos & vrijblijvend;
· Snel de beste vermogensbeheerder vinden voor uw vermogen;
· Objectief & onafhankelijk advies vermogensbeheer;
· DE Nr. 1 in vermogensbeheer vergelijken;
· Ervaren vermogensadviseurs;
· Strenge voorselectie vermogensbeheerders.

We pikte de draad weer op, waar we na de verkiezingen aan begonnen in de afgelopen week. Namelijk koers stijgingen op de beurzen. In de afgelopen week hadden de beurzen er weer zin in. Alle grote beurzen stegen en toen we op vrijdag de balans op maakte, hadden we weer nieuwe records. Voor de week stegen de Dow-Jones en de S&P 500 beiden 3,1%. De Nasdaq deed het net iets beter met een stijging van 3,6%. Hoezo einde jaar rally? De Dow-Jones sloot op 19.756,85. De 20.000 punten grens komt wel erg dichtbij. Zullen we die grens dit jaar overschrijden? Wij denken van wel.

Deze week zijn er twee belangrijke gebeurtenissen waar de markten naar zullen kijken. Allereerst de OPEC bijeenkomst met niet OPEC landen. De uitkomst is dat Rusland ook zijn productie zal terug draaien. Goed nieuws voor de olieprijs. Deze zal op maandag zeker fors stijgen. Maar of die stijging door zal zetten op de korte termijn is de vraag. Als het nieuws verwerkt is, is de kans groot dat de prijs van olie weer terug zal vallen rond de $50 en willicht even daar onder. De reden is dat in Amerika er steeds meer olie platforms actief worden. Ten opzichte van de week ervoor kwamen er 21 nieuwe platforms bij die actief werden. Een grote sprong. De kans is dat Amerika meer en meer olie platforms gaat activeren en Amerika zit niet bij de onderhandelingen van OPEC. Dus juich niet te vroeg, het kan verkeren. Maar dat we terug zullen zakken naar $30 zien we niet gebeuren. Hooguit $42. Dat is toch zeker wel de ondergrens. Mochten we dat niveau zien, dan zullen we vanaf daar verder oplopen. Wij houden er rekening mee dat we uiteindelijk weer richting de $70 of hoger gaan. Maar de hogere olie prijs zal maandag zeker helpen om de beurzen een steuntje in de rug te geven. De tweede gebeurtenis voor deze week is de uitkomst van de FED vergadering op woensdag om 14.00 uur New-York tijd. Iedereen is ervan overtuigd dat de rente met 0,25% zal stijgen. Het is dan ook een gebeurtenis waar wij niet naar uitkijken, maar we zijn wel benieuwd wat er besproken is tijdens de twee daagse vergadering. Voor 2017 houden we rekening met twee nieuwe verhogingen. Wellicht horen we daar woensdag meer over. Voor de rest zitten we in een opwaartse beweging. De laatste week van het jaar is historisch gezien altijd een sterke week. Die meestal doorloopt in de eerste week van het nieuwe jaar. Gezien de stijgingen in de afgelopen periode hopen wij op verdere stijgingen. Technisch gezien zijn we te snel opgelopen. Dat noemt men een markt welke “overbought” is. Dat wordt meestal gevolgd door een daling, zodat we weer naar neutraal gaan. Of als we te ver dalen, dan komen we in een markt welke “oversold” is. Om een “overbought” markt weer terug te krijgen naar neutraal kunnen twee dingen gebeuren. Of de markten dalen, of de markten pauzeren en door tijd komt de markt indicator weer terug naar neutraal. Wij denken dat het laatste zal gebeuren. Een hele belangrijke kanttekening is dat een “overbought” situatie lang kan duren. Van weken tot maanden. Gezien we in de december maand zitten en alle seinen op groen staan, denken wij dat we verder zullen stijgen in de komende periode. Wellicht niet in een rechte lijn naar boven. Maar het zal ons niets verbazen als de Dow-Jones snel over de 20.000 punten grens heen gaat. De bank aandelen zijn favoriet, net zoals de zogenaamde FANG aandelen, waar we het vorige week over gehad hebben.

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved