Archief

Venture Capital

Oranje Vermogensmanagement BV helpt particuliere investeerders en ondernemers om hun ambities op het gebied van investeren en ondernemen invulling te geven.

U hebt in de loop van uw leven een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Het bestaat uit diverse vermogensbestanddelen die u op verschillende tijdstippen hebt verworven. U wil zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Oranje Vermogensmanagement BV begrijpt dat en adviseert u hierbij.

Wilt u graag vermogen investeren en een hoog rendement behalen op uw investering? Dan is venture capital wellicht iets voor u. Venture Capital is een financieringsvorm waarbij particuliere investeerders een gedeelte van hun vermogen kunnen investeren in niet-beursgenoteerde bedrijven, in ruil voor bijvoorbeeld een aandelenbelang. Bij deze investeringsvorm wordt het vermogen vaak in beginnende bedrijven geïnvesteerd waarvan verwacht wordt dat deze snel groeien, waardoor het rendement snel toeneemt. Doordat het risico bij Venture Capital behoorlijk hoog is zijn ook de rendementen relatief hoog te noemen.

Venture capital of informal investing?

Venture Capital wordt vaak met Informal Investing verward maar deze investeringsvormen verschillen wel degelijk van elkaar. Informal Investors brengen naast geld namelijk ook kennis, ervaring en contacten in de onderneming. Venture Capitalists beschikken in de meeste gevallen over veel meer geld dan informal investors, maar investeren veel minder tijd in de begeleiding van de onderneming dan een informal investor.

Ontdek de vele investeringsmogelijkheden

Voordat u gaat investeren is het goed om alle voordelen, nadelen en mogelijkheden goed op een rij te hebben. Hierin heeft Oranje Vermogensmanagement BV een toegevoegde waarde. Op basis van uw vermogen, het risico dat u bereid bent te nemen, inbreng van kennis, ervaring en contacten, wensen en doelen kan Oranje Vermogensmanagement BV voor u een aantal aspecten inzichtelijk maken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de juiste investering. Of het nu gaat om Venture Capital of Informal Investing, u kunt altijd bij Oranje Vermogensmanagement BV terecht voor goede projecten/start ups.

Voordelen van Venture Capitalists
-groot geld;
-vormen gemakkelijk syndicaten (=groep van investeerders) vanuit hun eigen netwerk;
-kunnen snel handelen;
-ervaren, harde onderhandelaars;
-houden van professioneel voorbereide voorstellen.

Nadelen van Venture Capitalists
-mijden starters;
-moeilijk te benaderen;
-stellen hoge eisen aan managementteam;
-willen meestal controlerend (= meerderheids-) belang;
-zéér rendementsgericht

Oranje Vermogensmanagement BV staat bekend om haar discretie en professionaliteit!
Oranje Vermogensmanagement BV heeft een enorm netwerk tot haar beschikking!


Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved