Archief

Opening officieel kantoor DCSX

WILLEMSTAD — De Dutch Caribbean Securities Exchange (DCSX) opende gisteren aan het eind van de middag de deuren van het nieuwe, officiële kantoor. Dit kantoor zetelt in het gebouw van de Curaçao Financial Services Association (Cifa) aan de A.M. Chumaceiro Boulevard 3.

De pas geïnaugureerde interim-minister van Financiën en Economische Ontwikkeling José Jardim mocht het lint doorknippen. Voormalig minister Abdul Nasser el Hakim was er op persoonlijke titel bij, omdat de uitnodiging nog onder zijn demissionaire ministerschap was verstuurd, ‘en we het niet netjes vonden om de uitnodiging in te trekken’. “Onder zijn ministerschap heeft de DCSX nog een subsidie ontvangen voor marketingdoeleinden”, aldus ceo van de DCSX Luis Santine, die ook nog meldde dat alles ‘amicaal is verlopen’.

De DCSX werd in 2009 opgericht en kreeg in 2010 de licentie. Sindsdien probeert de beurs zich te positioneren als een groeiend handelsplatform voor investeringen in Latijns-Amerika, Europa en het Verre Oosten. De servers van de DCSX zaten eerst in het E-commerce Park en hield kantoor bij de Kamer van Koophandel. “Eerst was er geen formeel kantoor, maar nu zitten we zo goed als allemaal bij elkaar”, aldus Santine. Met de Cifa bestaat een nauw samenwerkingsverband.

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved