Archief

OranjeVM BV Hoorn en Center Parcs

Center Parcs; Investeren in recreatief vastgoed

Center Parcs Property Investment biedt particulieren de kans om te investeren in recreatief vastgoed. Een vakantiewoning bij Pierre & Vacances-Center Parcs is een winstgevende en veilige belegging en kan ook een belegging zijn om van te genieten.
Beleggen in recreatief vastgoed bij Center Parcs betekent zekerheid. U combineert namelijk de waarde van vastgoed met het sterke merk Center Parcs in de toerismebranche. Doordat Center Parcs de expertise bezit op het beheren van vakantieparken, nemen wij voor u het onderhoud en management uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vastgoedbelegging.

Center Parcs, een uniek concept
Het hele jaar door genieten van vakanties met familie en vrienden, zowel in de vrije natuur als in de nabijheid van grote en bruisende steden… dat is de filosofie van het label Center Parcs. Vandaag de dag ontvangen onze 22 Center Parcs parken vele toeristen die volledig tot rust willen komen in de mooiste delen van Nederland, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. De succesformule Center Parcs kent een brede naamsbekendheid in Europa. Onze Center Parcs vakantieparken worden gebouwd in de nabijheid van grote steden. In een ongerepte natuur kunnen onze gasten verblijven in ruime cottages die zijn afgestemd op de omgeving. Wij bieden activiteiten aan voor alle generaties zodat er voor ieder wat wils is. Het subtropische zwemparadijs van Center Parcs, de bekende AquaMundo heeft het hele jaar door een watertemperatuur van 29°C en wordt graag bezocht.

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved