Archief

SNS verkoopt vermogensbeheer

SNS verkoopt vermogensbeheer

SNS Reaal en Bank ten Cate zijn in gesprek over een mogelijke overname van de afdeling vermogensbeheer van SNS Securities SNS Reaal verkoopt het onderdeel vermogensbeheer aan Bank ten Cate. De overname is zo goed als rond, op wat details na, meldt Bank ten Cate. SNS Reaal zegt dat de overname niets te maken heeft met de strategische herori├źntatie waar het bedrijf mee bezig is. “Deze verkoop staat hier los van”, aldus een woordvoerder.

Volgens bankenanalist Cor Kluis van Rabo Securities geeft SNS met deze verkoop vooral een signaal af. “Ze laten zien dat er wat gebeurt.”
Bij de afdeling werken zo’n 25 mensen. Het is dus een hele kleine overname, benadrukt Kluis, die de opbrengst schat op zo’n zes tot zeven miljoen euro.
Volgens de analist is de verkoop een voorbode van groter nieuws. “Het echte werk moet nog komen. Ik denk dat we de komende vier weken heel wat zullen zien.”
Kluis doelt daarmee op een mogelijke verkoop van het verzekeringsbedrijf of het schadebedrijf. De opbrengst van de verzekeringstak, waaronder Zwitserleven, schat hij op 1,4 miljard euro, terwijl het schadebedrijf 400 miljoen euro kan opleveren. “Dat levert serieuze cash op.”

Bron www.nos.nl

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM Vermogensscan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved