Archief

Vermogensbeheer beursupdate

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

 OranjeVM

Het wordt weer een drukke week. Alles klaar maken voor de kerst. Veel werk, maar dan hebben we tenminste twee dagen om bij te komen. Maar zover is het nog niet. De beurzen zijn de hele week vrolijk open. In de afgelopen week zagen we een wisselend beeld. We haalden net niet de 20.000 punten grens in de Dow-Jones. Maar we zaten er wel dicht bij. Voor de week was het alleen de Dow-Jones die kon winnen. Deze index steeg voor de 6e week op rij in de plus. Nu met 0,44%. De S&P 500 moest een heel klein stapje terug doen. Deze index verloor 0,06%. De Nasdaq verloor het meest, maar hield de schade wel beperkt tot een daling van 0,13%. Niet echt spannend dus.

Ook de rest van de indexen bleven dicht bij huis, evenals de grondstoffen. De omzetten waren niet slecht, maar echt richting gevend nieuws was er niet. Het lijkt erop dat de ondergrens van olie op $50 ligt, de weg naar boven ligt open tot $55 op dit moment. Goud was eigenlijk de enige echte beweger. Dit edelmetaal lijkt in een soort vrije val. Goud sloot vrijdag op $1.137,40 per ounce. Het lijkt erop dat goud eerst de $1.100 gaat testen. Mochten we daar doorheen breken, dan ligt de weg vrij naar $1.000. Zeker nu dat aandelen week langzaam in het spotlicht komen te staan, neemt de vraag naar een veilige haven af. Daarbij komt ook nog eens dat de dollar in kracht aan het toenemen is. Ten opzichte van de euro steeg de dollar vrijdag naar een prijs van $1,045. Opeens horen we weer veel analisten die verwachten dat we naar een 1 op 1 situatie gaan. Wij denken dat inderdaad al het hele jaar. Maar de tijd lijkt nu toch echt aangebroken dat de dollar ten opzichte van bijna alle valuta sterker gaat worden. De rent in Amerika liep deze week ook weer verder op. De 10 jaar rente steeg naar 2,56%. Ook dit werkt tegen de prijs van goud. Want goud levert immers geen rente of dividend op. De rente is wel snel opgelopen in de afgelopen paar weken. Veel zorgen maken we er ons niet over. Want wij denken dat we wel een top hebben rond de 2,5%. Pas als de rente over de 3% gaat uitstijgen, kan dat problemen geven voor verdere stijgingen van de indexen. Maar tot die tijd zal een stabiele rente zorgen voor stabiel stijgende indexen. We zijn gekomen in de tijd dat de beurzen traditie getrouw stijgen. Vorig jaar waren er veel zorgen. Die zorgen hebben we nu niet. Wij denken dan ook dat de beurzen inderdaad de komende weken vrolijk zullen stijgen. De kans is dan ook groot dat we nog voor het einde van dit jaar nieuwe record standen kunnen noteren. De 20.000 punten grens in de Dow-Jones kan deze week al doorbroken worden. De S&P 500 kan net als de Nasdaq makkelijk naar nieuwe record standen stijgen. De reden dat wij denken dat dit gaat gebeuren is dat veel vermogensbeheerders de stijgingen na de “Brexit” volledig gemist hebben. Ze lopen dus ver achter met de stijgingen van de indexen. Men zal dan overgaan tot “windowdressing”. Dit betekend dat dat men aandelen koop die goed gestegen zijn. Dan lijkt het erop dat ze de juiste aandelen hadden, maar de stijging op de een of andere manier gemist hebben. Maar dit zal wel zorgen dat deze beheerders nog snel wat aandelen zullen kopen. Hiermee duwen ze dus de index verder naar boven. Het zal een rustige week worden, dus u hebt tijd om rustig uw kerst inkopen te doen. De beurzen zullen rustig naar boven zweven. Wij wensen u alvast prettige kerstdagen. Onze website is: www.kaatvermogensbeheer.com Willem-Jan Paardekooper

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved