Archief

Vermogensbeheer OranjeVM

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!
Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Belgie Vermogensbeheer  A

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Vorige week kwamen ruim 150 bedrijven uit de S&P 500 met hun cijfers naar buiten. De komende week zijn dat er ruim 140. Maar buiten de bedrijven komt er ook veel macro economisch nieuws vrij. Maar even terug naar de afgelopen week. De cijfers van het merendeel van de bedrijven waren positief. Dat konden we ook zien aan de stijgingen van de beurzen. Maar gebeurtenissen in de wereld gooide vooral vrijdag roet in het eten. Toen moesten de beurzen flink terug. Voor de week was het beeld verdeelt. De Dow-Jones moest 0,8% prijsgeven. De S&P 500 sloot onveranderd, terwijl de Nasdaq er een plus kon uitpersen van 0,4%. En dit nadat de beurzen vrijdag ruim 0,5% moesten inleveren. Voor de komende week zien we weer veel gebeurtenissen. Bedrijven die met winstcijfers komen en de vergadering van de FED op dinsdag en woensdag. Daarnaast zijn er nogal wat macro economische cijfers die uitkomen. En we hebben de onrust nog in de Oekraïne en op de Gaza strook. Mochten de beurzen van koers willen veranderen, dan zal de komende week daar een perfecte week voor zijn. Want als de beurzen van richting willen veranderen, dan hebben ze daar een aanleiding voor nodig. Hoe triviaal zo een aanleiding ook lijkt te zijn. Wij zetten nieuw geld dan ook niet aan het werk en beperken onze beleggingen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Als trouwe lezer weet u dat wij al wat langer hoogtevrees hebben. Die vrees is nog steeds niet weg genomen. Voor de lange termijn zijn we zeker zeer optimistisch, maar voor de korte termijn duidelijk niet. De ervaring leert dat beurzen een lange tijd een richting uit kunnen gaan, zonder dat er een trendbreuk plaats vindt. Meestal duurt dat 40 weken. Maar momenteel zitten we in week 62 zonder dat de beurzen van richting veranderen, al is het maar kortstondig. Dit is tot nu toe in de geschiedenis maar 1 keer voorgekomen. Dus als de geschiedenis zich herhaalt, dan zijn we klaar voor een wijziging van richting. In dit geval zal dat dus een daling zijn. Zal die daling groot zijn? Wij denken van niet. Hooguit 10%. Maar hoe langer de stijgingen duren, hoe harder de ommezwaai is.

Please sent us an e-mail…

 

 

Doe de gratis vermogensscan:

[contact-form-7 id="79" title="Doe de gratis vermogensscan"]

Ja, ik wil meer informatie over de huidige Venture Capital projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

JA, ik wil meer informatie over de huidige Informal Investing projecten

[contact-form-7 id="425" title="Venturecapital"]

© Copyright oranjevm.nl. All rights Reserved